Filosofie

Filosofie

Manfred Spaargaren confiserie volgt een eenvoudige filosofie:

Wij selecteren alleen de beste grondstoffen in zijn puurste vorm. Bij het bereiden van bonbons met als grondstof vanille worden alleen verse vanillestokjes uit Madagascar gebruikt. Manfred Spaargaren maakt als enige chocolatier in Nederland zijn eigen esprits (likeuren) zoals tonkabonen esprit, vanille esprit en saffraanesprit voor het parfumeren van zijn exclusieve collectie bonbons. Onze boter is gekarnde boerenboter van de zuivelboerderij. Daarnaast zijn de chocolatiers van Manfred Spaargaren confiserie elke dag gepassioneerd met hun vak bezig. De bonbons van Manfred Spaargaren confiserie worden vervaardigd op de Zwitserse methode en worden niet in een vorm gegoten zoals de overbekende Belgische bonbons, want dan krijg je een te dikke laag chocolade.

Manfred Spaargaren confiserie is de haute chocolaterie van Nederland waarbij prijs/kwaliteit en service uitzonderlijk te noemen is.